- Iexistă o iexplicație !

Lumea vazuta prin ochi de damblarin este o lume incarcata de un umor negru si acid, care sanctioneaza anormalul si grotescul din societatea contemporana. Materie prima, neprelucrata, exista din abundența în jurul nostru. Dar nu este vizibila decat pentru un ochi antrenat. Ochi de damblarin...

Cititorii mei dispun de un acut si rafinat simt al umorului. Iar tu esti unul dintre ei. Pacat. Vei regreta. Pentru ca vei deveni dependent !

miercuri, 18 decembrie 2013

1 Live It Up !





Daca de cand te-ai nascut ai simtit ca ai fost un copil nedorit, considerat o problema, daca la scoala nu puteai sa stai nemiscat in banca si ai fost mereu scos afara de la ore, daca odata ajuns adult ai fost considerat un inadaptabil si un rebut al societatii, fiind mereu marginalizat si impins catre prapastia ce desparte ‘lumea buna’ de ‘cabanele fara visuri si copii fara viitor’, ei bine, atunci am doua vesti pentru tine, Ratacitorule. 
Una buna si alta rea. 
Vestea rea este ca, in obtuzitatea ei, Societatea te va judeca dupa aparente si nu va fi capabila sa vada lumina pe care o porti in suflet. Iar potentialul tau urias de a schimba lumea in bine nu va fi niciodata fructificat, ramanand un mare neinteles anonim. Dar asta nu ar trebui sa te impiedice sa-ti traiesti la maxim potentialul. Chiar daca va trebui sa te refugiezi intr-un univers paralel, la care numai cei ca tine au acces.






Vestea buna este ca nu esti singur. Damblarin te intelege perfect. Iar Damblarin a infiintat blogul acesta pentru ca sufletele ce ratacesc in cautarea pietrei filozofale, sa gaseasca azil in timpuri de restriste, in acest spatiu virtual dedicat celor ce nu isi gasesc locul in ‘normalitatea’ impusa de un sistem care ucide spiritul !







Niciun comentariu: