- Iexistă o iexplicație !

Lumea vazuta prin ochi de damblarin este o lume incarcata de un umor negru si acid, care sanctioneaza anormalul si grotescul din societatea contemporana. Materie prima, neprelucrata, exista din abundența în jurul nostru. Dar nu este vizibila decat pentru un ochi antrenat. Ochi de damblarin...

Cititorii mei dispun de un acut si rafinat simt al umorului. Iar tu esti unul dintre ei. Pacat. Vei regreta. Pentru ca vei deveni dependent !

joi, 3 iulie 2014

LAIF GĂOZ ON








Cică, Mircea Băsescu a fost ridicat în vederea suspendării exercitării dreptului nativ de a fi frate cu preşedintele ţării.
Din cauză că s-a lăsat implicat, împotriva siguranţei naţionale, în studierea culturii de Kashmir, pupându-se pe fonduri private cu reprezentanţii feţei întunecate a ţării, afectând astfel buna desfăşurare a mersului nainte a imaginii instituţiei prezidenţiale.

Sigur, fratele ăla mai mare ar fi trebuit să îi traducă la ăla micu ce înseamnă expresia pe care a auzit-o prima dată la Anvers, pe vas, de la o prostituată de culoare:  
‘Once you go black, you’ll never go back !’
Mai pe româneşte, dacă te bagi în tărâţe, te fac ţiganii popcorn şi te vând pe post de seminţe. Cică, degeaba ajungi preşedinte dacă ai un prost în familie. Fiindcă tot vulnerabil rămâi.


Justiţia, curva aia cu cântar, tre să demonstreze acu că e oarbă, nu chioară, ca Băsescu. Să demonstreze că e cu adevărat independentă, nu interdependentă.
Şi dacă Justiţia i-a dat Varanului până l-a julit de solzi, să-i dea acu şi lui Băse. Măcar o plagă prin înjunghiere cu un obiect contondent, dar tocit. Cum ar fi, Codu ăla Penal, de penitenciar.

Că altfel, iarăşi eşuează lamentabil dar scuzabil, concertarea eforturilor colective de masă ale parlamentului, guvernului, baronilor, penalilor cu imunitate şi incompatibililor cu palate, ale stângii pesediste în toată splendoarea ei ciungă. Sub bagheta (că altfel nu o mai poţi numi după o anumită vârstă), machiavelicului Voiculescu. Căruia însuşi Moartea s-a ferit să-i întocmească proces verbal de constatare, temându-se ca nu cumva să ajungă de râsul Iadului, la Antena 3.


Interesant este faptul că în această perioadă, în care se încearcă din nou redobândirea pârghiilor care ar putea întoarce ţara către Est, Aleksandr Dughin, ‘Rasputinul’ fascist de rit vechi dar oficial, de la curtea înglodată în mocirla evului mediu de la Kremlin, s-a aflat în vizită de lucru în România, cu efortul de a convinge că, primitivismul de tip arhaic-medieval pe care Ortodoxismul a reuşit să îl perpetueze până în secolul nostru, numai Rusia îl poate proteja.

Legat de eforturile ruseşti de redobândire a influenţei nefaste asupra spaţiului de muls românesc prin intermediul ortodoxiei şi vizavi de tulburările iscate recent în ograda familiei preşedintelui, o înalta faţă bisericească românească aflată într-o mănăstire autohtonă împreună cu Dughin, îi explica acestuia:
- În tot răul e şi un bine ! 

Afirmaţie perfect valabilă, pentru că un popor nu îşi poate descoperi valorile decât în vremuri tulburi şi de restrişte penală, ca cele de acum.


Şi iată cum, tocmai în astfel de vremuri, ţara şi-a descoperit fiul, eroul nelegitim. Un geniu carpatin de talie Mondială, care o zBercea prin cele celule jilave, a ajuns să constituie însăşi chezaşul dreptăţii, a reperului moral credibil şi, în cele din urmă, a statului de drept.
După gratii.


Rumân cu origini cunoscute doar de SRI şi de elitele traficului de influenţă româneşti, Bercea Mondial a plecat de jos, demonstrând că visul american poate deveni realitate şi pe plaiurile cu destin tragic şi populaţie deprimată autohton. Dacă ştii unde să dai cu ghiocul. Să moară mama !
A demonstrat că dacă ai în tine tupeu de borfaş şi sânge de ucigaş, poţi face bani şi din piatră seacă. După ce ai terminat tot fierul nevechi de furat. Geniul lui nu se datorează educaţiei. Nu, el nu a mers la şcoală. Pentru că la şcoală, după umila lui părere, se predau numai materii fecale. Dar, în schimb, compunea după ureche formule matematice în versuri, încă înainte de a-i creşte dinţii de lapte şi părul pe picioare. 
Pe vremea când încă se dădea pe muci ca pe derdeluş, era poreclit în şatră Robocap. Fiindcă avea capul mare şi robust, dar cam atât. A condus apoi, încă de la o vârstă infantilă, un Volkswagen pansat.
Ajuns la vârsta adolescenţei juvenile, a răspuns instanţei la întrebarea: ‘Ce ai de spus, acum că sentinţa e definitivă ?
- Mo, în celulă să faceţ loc, să să poate funcţona buda, că răspunsu meu pătează !

După ce a violat o pirandă minoră cu accentu pe H, i-a pus numele ‘Ciocolata cu alună’. Fiindcă o lăsase borţoasă. El scosese ciocolata, dar uitase aluna înăuntru.
La un moment dat a lucrat pe post de carmanger-mecanic.
Dezosa mecanic prin şantaj pe cei cu şunculiţă. Mai târziu a ajuns şef de clan prin metode specifice.
Specificând cu o sabie ninja şi ghidându-se după principiul filozofic: ’Cine mişcă, mişcă-n brişcă’.
Obişnuieşte să comunice cu subalternii prin semne. Care se cicatrizează greu. Dar cu coruptibilii de la vârful lanţului trofic este filantrop. Toţi îi pupau ghiulu de la deştu mic ca enoriaşii papei cu turban de la Istanbul.

Acum a ajuns să strige în gura mare printre gratiile mici, cât e duba de lată şi cât amar de bănet a băgat el în poalele ridicate ale doamnelor de la vârful Justiţiei.

Iar noi trebuie să îl credem. Pentru că, nu-i aşa, el nu e Băsescu. Şi asta e de ajuns, pentru o ţară întreagă de antreinaci (antreina = boală cronică de intoxicaţie mediatică transmisă viral pe calea aerului de către Antena 3).


În atare condiţii, şatra devine celula de bază a societăţii. Iar celula însăşi se transformă în creuzetul redefinirii neamului…

Sigur, dacă ginerelu a belit mielu, iar Mircea cel Prost a pupat Merele de Aur ale interlopului, să chiamă că, cu o executare toţi suntem datori. C-aşa-i în tenis. 


Apăi mo, pântru ăia care nu ştie să ceteşte, să v-o zâc pe rumâneşte :
- Dacă Justiţâia nema putirinţa s-o bagă la bulău pă Varanu Şopârliţa, so mai chichirez gâlceava ?    
Să-mpătimesc dacă nu !



PS : Nu m-aş mira să aud că în lunile ce urmează Bercea Mondial a fost achitat pe motiv de boală celulară, cooptat în PSD şi recomandat ca şi canditatul surpriză la prezidenţiale, din partea stângii.
Indianul e oricum mai credibil decât faţa palidă cu zâmbet mongoloid perfid, care nu ştie să plagieze după dictare.



Damblarin

Niciun comentariu: