- Iexistă o iexplicație !

Lumea vazuta prin ochi de damblarin este o lume incarcata de un umor negru si acid, care sanctioneaza anormalul si grotescul din societatea contemporana. Materie prima, neprelucrata, exista din abundența în jurul nostru. Dar nu este vizibila decat pentru un ochi antrenat. Ochi de damblarin...

Cititorii mei dispun de un acut si rafinat simt al umorului. Iar tu esti unul dintre ei. Pacat. Vei regreta. Pentru ca vei deveni dependent !

miercuri, 19 iunie 2013

1 Community Property



- Yo, hi there ! What’s up ? Really ? That’s cool !

Aduc in unda saptamana aceasta niste cunostinte mai vechi. Sunt sexisti, misogini, badarani, vulgari si sarcastici. Intr-un cuvant, baieti rai. Dar rockeri veritabili.
O emisiune dedicata celor care se considera ‘macho man’, emisiune menita sa tina muschiuletul sus…
Putem face totusi o derogare: puicutelor turbate care se declara rockerite perverse, le permit sa asculte emisiunea integral !

AVERTISMENT:

Daca nu posedati un minim simt al umorului si un gust cultivat pentru Rock, mai bine renuntati la emisiune si rontatiti seminte. Sau duceti copiii la socrii… 



Solistul trupei Steel Panther declara ca inima o poate oferi in exclusivitate uneia singure, dar ‘cocoselul’ lui apartine tuturor. Fiindca este proprietatea comunitatii. 




Cu atat mai mult Radio Jockey-ul Damblarin va ofera  inima lui.

Dar in ceea ce priveste Video Radio Damblarin, ei bine,  

V R D este Proprietate Publica !


Niciun comentariu: