- Iexistă o iexplicație !

Lumea vazuta prin ochi de damblarin este o lume incarcata de un umor negru si acid, care sanctioneaza anormalul si grotescul din societatea contemporana. Materie prima, neprelucrata, exista din abundența în jurul nostru. Dar nu este vizibila decat pentru un ochi antrenat. Ochi de damblarin...

Cititorii mei dispun de un acut si rafinat simt al umorului. Iar tu esti unul dintre ei. Pacat. Vei regreta. Pentru ca vei deveni dependent !

marți, 21 august 2018

CEVA DE MOLFĂIT




Băi ce zile am avut nopțile astea ! N-aveți ceva de molfăit, dracu, poate îmi revin naibii ?...

Că m-am uitat în oglindă și mi-am adus aminte ce lupulainăn am fost și ce ciugarin am ajuns...

Am dat în viață la flașnetă atâta timp, că atunci când mă opresc și nu mai simt cârcei la încheietura mâinii intru în sevraj... Fiindcă viața mi-a dat la teniși până a început să mă doară la bașcheți. Știți cum e, nu e niciodată prea devreme până nu e prea târziu...Sau, parcă era invers ? Oricum, ceva cu a la fifti-fifti... Ca atunci când a ieșit bună dar nu îți explici de ce...


Într-una din nopțile astea, când mi-a adormit nevasta pe izmene și o ascultam căzut pe spate cum îmi sforăie-n șliț, ca Mobra-n pantă, mi-am amintit din tinerețile pierdute câte una alta. Hai și aialaltă, dar nu mai mult. Cât eram eu de cavaler (deși încă nu-l cunoscusem pe Valer, ca să fiu ca el).
Până în clipa în care am aflat că feministele au cerut drepturi egale cu bărbații. Acela a fost momentul care a dat naștere morții cavalerismului. Păi stai așa și nu-njura! Femeile meritau respectul nostru cât timp au  avut ciocu mic și  joc de gleznă, ca gheișele.
Dar după ce au obținut egalitatea între sexe (nu că nu ar mai fi unii cu ele mai mari),  spuneți-mi și mie, vreau un singur exemplu, unul măcar, în care o femeie v-a pupat mâna. Păi vedeți ? Chiar și atunci când dau cu curu de fund, nu ne pupă mâna, este ? Păi știți ceva,  eu am ajuns la o părere (că două nu mi-am permis): femeia trebuie sa merite dragostea bărbatului. Fiindcă Viagra-i scumpă...


Dar mie îmi place femeia care face pe profesoara de pian. Care, cică, doar îți canalizează talentul și îți drenează potențialul. Un eufemism ce se traduce prin faptul că muza te mulge până te stoarce de clorofilă, de rămâi doar cu zambilele ofilite din picioare, în curul plin dar contu gol...Profesoarele astea au atâția draci pe ele, pe o singură coardă, de nu dorm ca să viseze, ci visează ca să doarmă.
Genul ăsta sunt ca și scaunele de mașină pentru copii,  care devin lunar tot mai sofisticate, deși copiii rămân la același nivel.
Cu genul ăsta de femeie pierzi cel mai rapid în greutate. Deși, pentru atingerea acestui obiectiv eu aș recomanda și alte modalități. Cum ar fi, renunți la o parte din extremitățile la care ai dublură. Ca și degetele, de exemplu. Mai puține unghii de tăiat, mai mult spațiu în cameră, scăzut rapid în greutate...etc, etc...Cel puțin rămâi cu urme, nu și cu regrete.

Femeia e ca și vinul. Cât e tânără și sifonată, ți-o activează imediat. După ce se învechește, te duce cu zăhărelu până adormi în diabet. Femeile sunt ca promoțiile. Cu cât iei mai multe, cu atât rămâi mai ieftin.
..........................................................................................................

- Băi ce rău îmi pare, că fusese una tare ! (oftă ea, gândindu-se la prietenul ei imaginar, în timp ce eu îmi trăgeam budigăii). Dar, când nu ai avut niciodată destul nu are cum să ți se termine, nu-i așa ? Se dau rețete compensate pentru chestia asta ?...
Și începu să-şi ruleze ciorapii în jos mai încet decât articulează Iohannis consoanele.


Brusc, zugrăveala mi s-a părut gonflabilă. Băi, deci... voi ați auzit vreodată prognoza meteo în varianta radioactivă ? Nu ? Cer senin, cer variabil, cernobâl...Cer de molfăit !

Repet, are careva să-mi dea ceva de molfăit ?  Ca să-mi ridic glicemia, nu de alta...





Damblarin

Niciun comentariu: