- Iexistă o iexplicație !

Lumea vazuta prin ochi de damblarin este o lume incarcata de un umor negru si acid, care sanctioneaza anormalul si grotescul din societatea contemporana. Materie prima, neprelucrata, exista din abundența în jurul nostru. Dar nu este vizibila decat pentru un ochi antrenat. Ochi de damblarin...

Cititorii mei dispun de un acut si rafinat simt al umorului. Iar tu esti unul dintre ei. Pacat. Vei regreta. Pentru ca vei deveni dependent !

duminică, 29 octombrie 2017

ÎN ATENȚIA CITITORILOR MEI

În ultima perioadă activitatea trollilor rusești a cunoscut o recrudescență la nivelul României.
Motivul e simplu: pregătirea opiniei publice românești pentru o receptare favorabilă a vizitei Patriarhului Moscovei, Kirill, la București.


Vă prezint în continuare câteva detalii și indicii prin care puteți să vă protejați de manipulările profesioniste de tip troll rusesc.


Este demonstrat științific că o afirmație falsă repetată obsesiv devine la un moment dat familiară creierului și, într-un final, acceptată ca 'adevăr'. Apoi, victima de bună credință ajută la infectarea altora, răspândind ideea viral pe rețelele de socializare.


Trebuie reținut și un aspect tehnic. Trollii sunt plătiți la bucată sau/și la normă (100 de postări pe zi - de exemplu).


Iată de ce sunt obligați de circumstanțe să se desconspire în fața unui cititor atent, dintr-un viciu de procedură. Pentru că nu au nevoie doar de aptitudini propagandistice ci și de cantitate și, repetare obsesivă a unei idei transmise de la centrul de coordonare, îi veți recunoaște și identifica prin faptul că postează același text în cât mai multe puncte vizibile. Pentru a-și repeta cât mai mult mesajul subliminal, crează falsa impresie că au o înțelegere deficitară și necesită explicații și dezbateri suplimentare pe subiect, reluându-l încă și încă odată...Creează la un moment dat impresia de bulă repetitivă nenaturală, care scapă logicii dar și atenției cititorului neavizat.


Atenție, subiectul care se urmărește a fi inoculat nu este de fapt prezentat ca povestea principală, ci el este introdus subtil, ca o idee conexă...'dacă tot veni vorba'...


Atunci când nu primesc ordin să ia în analiză o particularitate anume sau un anumit eveniment, trollii au ca sarcină de serviciu atacarea valorilor Occidentale de orice fel: culturale, economice, politice, ideologice, tehnice...etc, etc.


În grupurile de discuții îi studiază și apoi interpelează pe cei care au potențialul de a fi influenți ca formatori de opinie în cadrul grupului respectiv ( în special pe pro-occidentalii progresiști). Astfel își asigură audiența și, deși par deciși să nu piardă în confruntarea de idei, ceea ce îi interesează de fapt este inseminarea propagandistică cât mai temeinic cu putință...


Rămâneți vigilenți ! Fiindcă 'Lupta de Clasă' n-o muritu, numa umptic o simulatu!...



Damblarin

Niciun comentariu: